Bouwupdate Aan ’t Laantje

De afgelopen periode is er weer genoeg gebeurd en het eindresultaat komt steeds meer in het zicht! 🏘  Vanuit Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben we weer wat foto’s mogen ontvangen van plan Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder welke we graag met je delen. 🧱🏗

🧱  Bij bouwnummers 1 t/m 9 is de tegelzetter inmiddels klaar en is de plafondspuiter gestart. Vanaf week 43 zal er gestart worden met het aanbrengen van de laatste aftimmeringen, binnendeurkozijnen en het afmonteren en in bedrijf stellen van de installaties.
🧱  Bij de bouwnummers 10 t/m 15 is de tegelzetter momenteel druk bezig en bij bouwnummers 16 en 18 staan inmiddels de gibowanden en is Wit Wognum bezig met het aanbrengen van de installaties in de wanden.

Buitenom zijn inmiddels alle steigers verwijderd, de buitenbergingen geplaatst en is de gemeente druk bezig met het aanbrengen van de bestrating. Ook zijn de nuts-bedrijven inmiddels gestart met het aansluiten van de eerste woningen.

Laatste nieuws

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste

Lees verder