Venidse

TYPE VENIDSE

Zes bijzondere twee-onder-een-kapwoningen met garage. 1 geheel, 2 verschillende woningen. De een met topgevel de ander geheel afgewerkt met houten delen. Veel glas. Twee parkeerplaatsen op eigen erf. Tuin op het zuidwesten aan doorvaarbaar water of met uitzicht op een groenstrook. En fantastische uitbouwmogelijkheden! 

Enerzijds laat de architectuur zich typeren als modern. Een kleine verspringing tussen de woningen zorgt voor een speels effect. Met name de strakke vormen en grote raampartijen (tot aan de grond) zorgen voor veel daglicht. De kleurstelling geeft een warme uitstraling. De combinatie resulteert in een zeer aangenaam geheel. De luiken bij de ramen aan de voorzijde maken dit geheel af.  

Begane grond 
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De overkapping, die zich uitstrekt tot de andere kant van de garagedeur, is een fraai én praktisch accent. Via de hal kun je binnendoor naar de royale garage die aan de buitenzijde is afgewerkt met houtdelen. De living beslaat de volledige woningbreedte van 6 meter. De grote ramen ogen luxe en laten lekker veel daglicht binnen. 

In het midden van de woning staat de trap. Hieronder is een handige vaste kast gecreëerd. Aan de achterkant van de woning vind je de tuingerichte keuken, compleet met openslaande deuren. Ook hier veel glasoppervlak, dus sterk contact met buiten. Elk seizoen genieten. 

Eerste verdieping 
Drie grote slaapkamers, waarvan die aan de voorzijde duidelijk de master bedroom is. Hiernaast vind je het separate toilet. De badkamer met douchehoek, bad en brede wastafel wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.  

Tweede verdieping  
Wordt dit een extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek? Deze mooie ruimte kun je helemaal naar wens indelen. Kies je voor de woning met puntgevel waarbij de ruimte met gemak in tweeën kan worden gedeeld? Hierbij is de technische ruimte al meegenomen. Of wordt het toch de rechter woning met de verdieping over de gehele breedte met het raam in de zijgevel en het dakraam dat zorgt voor daglicht? Op deze verdieping vind je ook de technische installaties en aansluitingen voor wasmachine en droger. 

Tuin 
Vier van de zes tweekappers liggen aan doorvaarbaar water. De achtertuinen zijn gericht op het zuidwesten. Bij alle woningen krijgt de voortuin een groene heg. Dit draagt bij aan de fraaie eenheid in het straatbeeld.  

Extra opties 
Ook deze woningen bieden nog veel meer opties. Uitbouwen aan de achterzijde bijvoorbeeld. Wil je 2.40 of 4 meter extra? Hierbij kun je ook de garage verlengen. Je kunt zelfs een deel hiervan bij de woning trekken. Na een uitbouw kun je de woonkeuken van jouw dromen realiseren. Draai je de keuken en woonkamer liever om? Kan ook! Net als extra zonnepanelen. De makelaars vertellen je er graag alles over. 

Na een uitbouw kunt u helemaal de woonkeuken van uw dromen realiseren. Of draait u de keuken en woonkamer liever om?