Inschrijven

Heb jij interesse in de laatste vrijstaande woning, type Waegh, bwnr. 1?

  • Om kenbaar te maken dat je interesse hebt, dien je eerst een account aan te maken (zie formulier hieronder deze pagina).
  • Na het aanmaken van een account kun je het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat je het digitale formulier volledig invult en voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging. 
  • Is het bouwnummer nog beschikbaar, dan zal het team van Zeeman Makelaars telefonisch contact met je opnemen. Is de woning onder optie, dan kom je automatisch op de reservelijst. Mocht het bouwnummer weer vrijkomen en jouw gegevens komen naar voren, dan zal het team van Zeeman Makelaars telefonisch contact met je opnemen.  
  • Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in:

Laatste nieuws

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste verdiepingsvloeren zijn aangebracht en afgestort.

Laatste woonkans!

Wil je ook wonen in het prachtige plan Aan ’t Laantje? Er is nog 1 vrijstaande woning type Waegh te koop. Ruime kavel, aan het

Feestelijke handeling

ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van