Inschrijven

Heb jij interesse in de laatste vrijstaande woning, type Waegh, bwnr. 1?

  • Om kenbaar te maken dat je interesse hebt, dien je eerst een account aan te maken (zie formulier hieronder deze pagina).
  • Na het aanmaken van een account kun je het inschrijfformulier invullen. Zorg ervoor dat je het digitale formulier volledig invult en voorziet van een handtekening.
  • Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een ontvangstbevestiging. 
  • Is het bouwnummer nog beschikbaar, dan zal het team van Zeeman Makelaars telefonisch contact met je opnemen. Is de woning onder optie, dan kom je automatisch op de reservelijst. Mocht het bouwnummer weer vrijkomen en jouw gegevens komen naar voren, dan zal het team van Zeeman Makelaars telefonisch contact met je opnemen.  
  • Nog geen account? Vul de onderstaande gegevens in:

Laatste nieuws

Bouwupdate Aan ’t Laantje

De afgelopen periode is er weer genoeg gebeurd en het eindresultaat komt steeds meer in het zicht!   Vanuit Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben we weer

Voortgang bouw Aan ’t Laantje

Vanuit Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. hebben we weer wat foto’s mogen ontvangen van plan Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder welke we graag

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste verdiepingsvloeren zijn aangebracht en afgestort.