type Waegh, voorzijde-1

TYPE WAEGH

Deze vrijstaande woning staat op een extra brede kavel aan vaarwater. Een fraaie dakopbouw in de zijgevel, luiken aan de voorzijde en de met houten delen afgewerkte zijgevel maken deze woning tot een bijzonder geheel. Twee parkeerplaatsen op eigen erf zorgen voor een compleet geheel. 

Enerzijds laat de architectuur zich typeren als modern. Met name de strakke vormen en grote raampartijen tot aan de grond zijn hier debet aan. Anderzijds zorgt de kleurstelling voor een warme uitstraling. De combinatie resulteert in een zeer aangenaam geheel. 

Begane grond 
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De overkapping, die zich uitstrekt tot de andere kant van de garagedeur, is een fraai én praktisch accent. Via de hal kun je binnendoor naar de royale garage. De living beslaat de volledige woningbreedte van 5,7 meter. De grote ramen ogen luxe en laten lekker veel daglicht binnen. 

In het midden van de woning staat de trap. Hieronder is een handige vaste kast gecreëerd. Aan de achterkant van de woning vind je de tuingerichte keuken, compleet met openslaande deuren. Deze woning is extra groot door de uitbouw van maar liefst bijna 2,5 m. Ook hier veel glasoppervlak, dus sterk contact met buiten. Elk seizoen genieten. 

Eerste verdieping 
Drie grote slaapkamers, waarvan die aan de voorzijde duidelijk de master bedroom is. Hiernaast vind je het separate toilet. De badkamer met douchehoek, bad en dubbele wastafel wordt volledig afgewerkt opgeleverd. 

Tweede verdieping 
Op deze zolder kun je twee mooie ruimten creëren. Daglicht komt binnen via het grote raam in de topgevel. De technische installaties zijn al netjes weggewerkt in een afgescheiden ruimte. Hier is ook ruimte voor de wasmachine en droger.  

Tuin 
De achtertuin ligt op het zuidwesten. De woning krijgt bij de voortuin een groene heg op de erfgrens. Dit draagt bij aan de fraaie eenheid in het straatbeeld. 

Deze unieke woning is rondom voorzien van mooie, luxe accenten.