Waegh

TYPE WAEGH

Deze twee vrijstaande woningen staan op een extra brede kavel aan vaarwater of met uitzicht op een groenstrook. Een fraaie dakopbouw in de zijgevel, luiken aan de voorzijde en de met houten delen afgewerkte zijgevel maken deze woningen tot een bijzonder geheel. Twee parkeerplaatsen op eigen erf zorgen voor een compleet geheel.  

Enerzijds laat de architectuur zich typeren als modern. Met name de strakke vormen en grote raampartijen tot aan de grond zijn hier debet aan. Anderzijds zorgt de kleurstelling voor een warme uitstraling. De combinatie resulteert in een zeer aangenaam geheel. 

Begane grond 
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De overkapping, die zich uitstrekt tot de andere kant van de garagedeur, is een fraai én praktisch accent. Via de hal kun je binnendoor naar de royale garage. De living beslaat de volledige woningbreedte van 6 meter. De grote ramen ogen luxe en laten lekker veel daglicht binnen. 

In het midden van de woning staat de trap. Hieronder is een handige vaste kast gecreëerd. Aan de achterkant van de woning vind je de tuingerichte keuken, compleet met openslaande deuren. Ook hier veel glasoppervlak, dus sterk contact met buiten. Elk seizoen genieten. 

Eerste verdieping 
Drie grote slaapkamers, waarvan die aan de voorzijde duidelijk de master bedroom is. Hiernaast vind je het separate toilet. De badkamer met douchehoek, bad en dubbele wastafel wordt volledig afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.  

Tweede verdieping 

Op deze zolder kun je twee mooie ruimten creëren. Daglicht komt binnen via het grote raam in de topgevel. De technische installaties zijn al netjes weggewerkt in een afgescheiden ruimte. Hier is ook ruimte voor de wasmachine en droger.  

Tuin 

De achtertuin ligt op het zuidwesten. Bij alle woningen krijgt de voortuin een groene heg op de erfgrens. Dit draagt bij aan de fraaie eenheid in het straatbeeld. Bij bouwnummer 18 loopt de haag ook door aan de zijkant. Tevens wordt er aan de achterzijde een hoge groene haag geplaatst.

Meerwerk

 

Bouwnummer 1 wordt standaard uitgevoerd met een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. De kosten van dit meerwerk is niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 27.900,- incl. BTW. Dit bedrag dient opgeteld te worden bij de koop-/aanneemsom.

Deze unieke woning is rondom voorzien van mooie, luxe accenten.