rijwoning Gouw

TYPE GOUW

Houten stoere gevelbekleding. Twee of drie slaapkamers plus een zolderruimte. Gelegen aan een doorlopende straat met achtertuin op het oosten. Dit is heerlijk wonen. Ideaal voor starters of doorstromers! 

Verschillende kenmerken geven deze woningen een geheel eigen uitstraling. De warme kleur baksteen, houten diepteaccenten en stijlvolle kozijnverdeling.  

De ruime woonkamer is licht, biedt volop indelingsvrijheid en is gericht op de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de straatzijde. Lekker koken met uitzicht op de straat. In deze fijne ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk. Tot slot vind je op de begane grond een fijne, riante hal.  

Verdiepingen tussenwoningen 
De tussenwoningen hebben twee flinke slaapkamers, waarvan een de volledige woningbreedte beslaat. De badkamer heeft standaard een tweede toilet en wordt verder helemaal afgewerkt opgeleverd. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende fraaie tegelpakketten. Casco oplevering kan natuurlijk ook.  

De tweede verdieping biedt voldoende ruimte voor een derde slaapkamer. Of een werk- of hobbykamer, net wat je wilt. Hier vind je ook aansluitingen voor de wasmachine en droger. De technische installaties zijn tevens op deze verdieping geplaatst.  

De hoekwoningen 
Van de 6 woningen type Gouw zijn er twee hoekwoningen. Deze zijn dertig centimeter breder dan de tussenwoningen (beukmaat 5,4 om 5,1 meter). Als eerste valt de dwarskap op. Hierdoor zijn er op de eerste verdieping drie slaapkamers en een separaat toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping extra veel vloeroppervlak.  

Zonnige tuin 
In de achtertuin kun je genieten van de zon. Deze is aan de achterzijde al afgewerkt met een hekwerk met poort. Je komt hier via de achterdeur of het pad achterom. Aan de achterzijde van de woningen is tevens ruimte om de auto te parkeren. Fietsen en tuingereedschap kun je kwijt in de houten berging. De voortuin wordt stijlvol gemarkeerd door een groene haag. Ook aan de straatzijde is parkeren voorzien.  

Extra opties 
Deze zes woningen kun je aan de achterzijde laten uitbreiden. De eerste verdieping of zolder kun je laten voorzien van een dakkapel. Wil je meer weten over de extra opties? Kijk op de Woonwensenlijst. Hierop staan ook de duurzame mogelijkheden vermeld, zoals extra zonnepanelen. De woningen zijn standaard al gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp. 

De middenwoningen hebben twee flinke slaapkamers, de hoekwoningen drie.