Feestelijke handeling

ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van het bijzondere plan Aan ’t Laantje in de nieuwe woonwijk Bangert & Oosterpolder in Blokker.

Vrijdagochtend 18 november jl. heeft wethouder Van der Ven samen met Peter Langenberg, directeur ZeemanVastgoed, en Johan Wit, directeur Wit Wogum, een symbolische piketpaal geslagen in het plan. Aansluitend zijn de kopers en betrokkenen in De Kreek aangeschoven voor een gezamenlijk ontbijt.

Plan Aan ’t Laantje ligt in fase 5a van de wijk Bangert & Oosterpolder welke gelegen is tussen de Bangert in Zwaag en Blokker. Het plan telt 18 woningen en biedt keuze uit 5 typen; 2 vrijstaande woningen type Waegh,  6 tweekappers type Venidse en 4 tweekappers type Keern en 6 rijwoningen type Gouw. De woningtypenamen zijn afgeleid van bekende Hoornse plekken. Alle woningen worden opgetrokken uit luxe bakstenen in diverse kleurstellingen of met donkere gevelkleding. Zo krijgt elk zijn eigen identiteit. Het plan is qua architectuur ontworpen door BBHD Architecten uit Alkmaar. Er is nog 1 vrijstaande woning van het type Waegh te koop!

Laatste nieuws

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste

Lees verder