Samenwerkingsovereenkomst Aan ’t Laantje getekend

Donderdag 10 maart jl. hebben Peter Langenberg namens ZeemanVastgoed en Johan Wit namens Aannemingsbedrijf Wit Wognum de samenwerkingsovereenkomst getekend voor de realisatie van 18 woningen in Aan ’t Laantje, onderdeel van de wijk Bangert & Oosterpolder in Blokker.

Het plan telt 18 woningen en biedt keuze uit 4 typen; 2 vrijstaande woningen type Waegh,  6 tweekappers type Venidse, 4 tweekappers type Keern en 6 rijwoningen type Gouw. De woningtypenamen zijn afgeleid van bekende Hoornse plekken. Alle woningen worden opgetrokken uit luxe bakstenen in diverse kleurstellingen of met donkere gevelbekleding.

De (online) start verkoop van de 18 woningen is in handen van Zeeman Makelaars.

Laatste nieuws

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste

Lees verder