Duurzaam wonen

Hoger wooncomfort, lager energieverbruik

Als koper van een nieuw huis stelt u eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. De woningen voldoen daarom aan het Bouwbesluit ten tijde van aanvraag van de omgevingsvergunning. En meer dan dat.

Al in het ontwerpstadium besteden wij veel aandacht aan de isolerende werking van de woning, waarbij de minimumeisen van het Bouwbesluit worden overtroffen. Zo ontstaat een hoger wooncomfort en een lager energieverbruik. En dus ook een lagere energierekening!

In de praktijk bereiken we dit door toepassing van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, hoogrendements­beglazing en zware isolatie van daken, gevels en vloeren. Daarnaast is een gezonde leefomgeving gegarandeerd door het uitgekiende balansventilatiesysteem waarbij verse buitenlucht wordt voorverwarmd door de lucht die afgevoerd wordt.

Tip: Bij lage temperatuurverwarming warmt uw woning langzamer op dan met radiatoren.
Hou daarom de stand van uw thermostaat zo constant mogelijk.

Laatste nieuws

Bouwupdate Aan ’t Laantje

De afgelopen periode is er weer genoeg gebeurd en het eindresultaat komt steeds meer in het zicht!   Vanuit Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben we weer

Voortgang bouw Aan ’t Laantje

Vanuit Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. hebben we weer wat foto’s mogen ontvangen van plan Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder welke we graag

Bouwupdate

Vandaag hebben we weer een nieuw bouwupdate ontvangen van plan Aan ’t Laantje van Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.. De eerste verdiepingsvloeren zijn aangebracht en afgestort.